Skip links

Bestuur

Robin van der Horst – Voorzitter

In 2013 is Robin van der Horst met TalenTonen in aanraking gekomen en sinds 2017 is hij voorzitter van het bestuur van de Stichting. Robin ziet, als locatie manager bij het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers, dagelijks hoe belangrijk het is dat mensen met een eigen cultuur en taal hun weg vinden in de Nederlandse maatschappij. Hij vindt het daarom belangrijk om zich, als voorzitter van het bestuur van Stichting TalenTonen, in te zetten voor deze mensen.

Kharazm Rahimian – Vice Voorzitter

Kharazm is vicevoorzitter van het bestuur en is in het dagelijks leven juridisch adviseur (zie hier). Samen met zijn gezin woont hij in Utrecht. Hij is geboren in Iran en weet uit eigen ervaring dat migranten zich makkelijker en sneller thuis voelen in Nederland als ze midden in de samenleving staan. Om dat te bereiken is het van belang dat ze hun talenten ontdekken, ontwikkelen en benutten. De stichting helpt hen daarbij. Daarom zet Kharazm zich graag in voor de stichting.

Asos Harsin – Vice voorzitter  

Als (Koerdisch) politiek vluchteling weet Asos uit eigen ervaring hoe het is om je aan te passen en te ontwikkelen als een minderheid. Toen een sales bedrijf hem de kans bood om te werken als vertegenwoordiger op commissiebasis in 2003, greep hij deze kans met beide handen aan. Al snel klom hij op tot Senior Vice President van het bedrijf en wordt hij erkend als internationaal leider. Asos heeft een groot netwerk opgebouwd dat is uitgebreid van een telecom service tot aanbieder van energie en internet. In 2012 kreeg Asos de ‘Minority Entrepeneur of the Year award’ voor het werk wat hij doet om minderheden en migranten aan te moedigen om de leiding over hun eigen leven te nemen, het goede voorbeeld te geven en anderen te coachen en trainen hetzelfde te doen.

Hans Molenaar – Penningmeester

Hans Molenaar is actief als bestuurder en toezichthouder bij pensioenfondsen. Ik heb jarenlange ervaring als vermogensbeheerder en bestuurder van financiële instellingen.  Ik ben bestuurslid van de stichting Talentonen omdat ik ervan overtuigd ben dat als wij mensen die nieuw zijn in Nederland helpen actief deel te nemen aan onze maatschappij zij een waardevolle bijdrage zullen leveren aan onze maatschappij.

Gerard Groen – Secretaris

Sinds 1989 ben ik werkzaam als zelfstandig organisatieadviseur, trainer, coach en leraar in een eigen opleiding voor persoonlijk leiderschap. Ik adviseer over en begeleid veranderprocessen in organisaties en coach (management)teams bij het verbeteren van de samenwerking. Veelvuldig word ik gevraagd voor het oplossen van fricties of conflicten in het samenwerken. Een specialiteit van mij is het verbeteren van de samenwerking tussen management en uitvoering bij het handen en voeten geven aan veranderingen in de (vaak weerbarstige) praktijk. Brede ervaring heb ik met individuele coaching in persoonlijke effectiviteit en vragen over diepgaande levensthema’s en zingevingsvragen. Eenvoud en diepgang kenmerkt mijn aanpak.